PinotexTerrasse

Så skal der Pinotexes

HOLD DINE FACADER, GAVLE OG HEGN SMUKKE

Facader, gavle og hegn er husets ansigt udadtil, som med tiden forfalder, hvis du ikke beskytter dem med den rigtige behandling. Her finder du gode råd til at få et flot og langtidsholdbart resultat, de rigtige produkter og inspiration til farver.

Sådan maler du din facade – Heldækkende

Produkter

UltraDec

Ultradec er en akrylbaseret, vandig, heldækkende træbeskyttelse med en meget høj kvalitet og lang holdbarhed – op til 16 år! Ultradec er udviklet til at give den bedste beskyttelse og beholde sin farve og glans i det nordiske klima. Ultradecs unikke bindemiddel giver træværket en hård, jævn og selvrengørende overflade.

SuperDec

Superdec er en vandfortyndbar emulsionsmaling, der består både af akryl og olie. Superdec har en god sammenflydning, kort tørretid og er perfekt til høvlede eller glatte overflade, hvor den giver op til 14 års holdbarhed. Superdec har en meget fleksibel overflade, der giver mindre risiko for revnedannelse. Superdec er desuden velegnet til krævende farveskift som f.eks. fra helt mørke til helt lyse farver.

HybridPlus

Pinotex Hybrid Plus er en heldækkende træbskyttelse udviklet specielt til det nordiske klima. En innovativ, moderne oliebaseret træbeskyttelse som sikre en god indtræningsevne og ekstra god beskyttelse i al slags vejr. Hybrid Plus er fremstillet på basis af vegetabilske olier samt alkyd. Hybrid Plus har et tørstofindhold på næsten det dobbelt af en traditionel behandling. Det giver et tykkere lag træbeskyttelse ved påføring. Er velegnet til alle træoverflader som fx. facader, hegn og lignende. Op til 12 års beskyttelse.

Classic Transparent

Classic Transparent er en traditionel, alkydbaseret træbeskyttelse, der både giver en god beskyttelse af træet, men samtidig bevarer træets smukke strukturer, åretegninger og ikke mindst dets glød.

Transparent
Plus

Pinotex Transparent Plus er transparent træbskyttelse udviklet specielt til det nordiske klima. Det er en moderne oliebaseret træbeskyttelse, der
sikrer en god indtrængningsevne og ekstra god beskyttelse af i al slags
vejr. Transparent Plus har et tørstofindhold på næsten det dobbelt af en traditionel behandling. Det giver et tykkere lag træbeskyttelse ved
påføring.. Transparent Plus er velegnet til alle træoverflader som fx. facader, hegn og lignende. Beskytter mod overflade begroninger. Op til 8 års holdbarhed.

Classic Heldækkende

Classic Heldækkende er en klassisk, traditionel olie-/alkydbaseret træbeskyttelse med høj dækkeevne og stor indtrængningsevne. Classic Heldækkende er specielt velegnet til vedligeholdelse af ældre, slidt eller porøst træværk, hvor kombinationen af evnen til både at dække og trænge godt ind i træet sikrer, at træværket holder sig flot og sundt i op til 8 år.

Toner

Klassiske og modefarver

Vi har altid et stort udvalg af farver; både de klassiske såsom sort, svenskrød, hvid og grå og de farver, der er oppe i tiden. Disse spænder lige fra naturlige, afdæmpede nordiske nuancer til friske farver, der skaber smukke kontraster. Det er kun fantasien, der sætter grænser …

Find nærmeste forhandler